Se alle programmer

Trinny & Susannah – oppdrag Norge

Tilgjengelig på Dplay

Guruene inntar Trondheim

Publisert: av Vivi Trosvik
Den trønderske hovedstaden er nedslagsfeltet når moteguruene Trinny og Susannah viderefører oppdraget å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann med stilmessige forvandlinger.

Over hele verden har de inspirert mennesker de møter til en mer stilfull fremtid. Nå står Norge for tur, og i den trønderske hovedstaden stifter Trinny og Susannah nye bekjentskaper:

Mandag 5. mars:
De humørfylte «Kondomeri»-kollegene Hege Merete Lindbak og Ragnhild Øvre får hjelp til å kle seg etter personligheten, mens frisøren Cicilie Hassel Andersen gjerne vil tilbake i jobb i en freshere utgave.

Tirsdag 6. mars:
26 år gamle Carina Rømme trenger sårt en skikkelig selvtillitsboost, mens fitnessutøverne Ole Morten Dragseth og Madeleine Wessman er helt blanke på den normale dresskoden utenfor treningslokalene.

Onsdag 7. mars:
Røykdykker Lill-Marit Overvik har mistet sin feminine identitet i en verden av macho brannmenn, og grisebonden Torunn Strøm vil gjerne vise at hun faktisk har en langt mer glamorøs side.

Torsdag 8. mars:
Arkitekt Helene Dillner Simancas prioriterer gamle hus fremfor seg selv, og vil gjerne gjenforenes med den feminine kvinnen hun egentlig er. Førskolelærer Vigdis Neverås elsker cowgirl-stilen, men antrekkene ser mer ut som kostymer enn hverdagsklær.

Hvordan går det når de britiske moteguruene tar grep?

Se Trinny & Susannah - oppdrag Norge mandag til torsdag klokka 21.30 på FEM!