Se alle programmer

Trinny & Susannah – oppdrag Norge

Tilgjengelig på Dplay

Stilstrammer Lillehammer

Publisert: av Vivi Trosvik
Med motefaglig tyngde, hjertevarme og engasjement får Trinny og Susannah menneskene de møter til å se og framheve sine positive sider. Nå står Lillehammer for tur!

De har lagt sitt første besøk til Oslo og Bergen bak seg. I jakten på kandidater som ønsker en mer stilfull fremtid, går turen nå til Lillehammer. Der stifter moteguruene i neste uke følgende bekjentskaper:

Mandag 12. mars:
Etter å ha lagt på seg nesten 25 kilo i svangerskapet har småbarnsmor Linn Veronika Bjørnebo gått på en ordentlig stilsmell. Søstrene Ellen Marie og Ann-Helen Berge Amundsen er perfekte oppdrag for superstylistene. Den ene har en helt crazy og utagerende stil, den andre både er kjedelig og litt feig i klesveien.

Tirsdag 13. mars:
Berit Torkildsen har amputert en fot, og med usymmetriske knær og hofter er det blitt en kjempeutfordring å finne sko og klær som skjuler handikappet. Valborg Andersen kamuflerer det hun selv betegner som stor mage og korte ben med tights og tunika. Kan Trinny og Susannah redde dem ut av motekrisen?

Onsdag 14. mars:
Som eneste kvinne i countrybandet «Dixie Lane» trenger Hanne Fossum hjelp til å kle seg som en ekte popstjerne. Håpet er at Trinny og Susannah kan gi henne tips til hvordan hun kan gløde på scenen. Julie Randen synes det er vanskelig å finne klær som passer vekt og former, og usikkerheten gjør at hun ofte forlater prøverom gråtende. Kan Trinny og Susannah gi henne en real selvtillitsboost?

Torsdag 15. mars:
Mamma Beate Kristin Kolvik har en tendens til å gjemme seg bort i klærne sine, og sønnen Håkon har lyst på en mer sporty og kul stil. Politikvinnen og alenemoren Mona Øverby, drømmer om å finne sin mer feminine og glamorøse side når politiuniformen ikke er på.

Hvordan er responsen når denne gjengen avslører nye utgaver av seg selv på catwalk-en i Oslo?

Følg Trinny & Susannah - oppdrag Norge mandag til torsdag klokka 21.30 på FEM!